Buddhaschains

Shop

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με αντικαταβολή (πληρώνετε με την παραλαβή) +2.50€

2. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

3. Μέσω VIVA


4. Μέσω τραπέζης

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την ACS. Κόστος μεταφορικών: Αττική και Χερσαίοι +2,50€, Νησιά +3€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος, μέσα σε 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, στην περίπτωση που:

1) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε

2) Το προϊόν είναι ελαττωματικό

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το αρμόδιο τμήμα του Eshop στο buddhaschains@gmail.com ή στο 6983794925, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής ή της επιστροφής τους. Αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με το παραπάνω αρμόδιο τμήμα του Eshop. Τα προϊόντα των επιστροφών αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο με εταιρείες courier και τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της Εταιρίας.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγίων Αποστόλων, Άγιοι Απόστολοι, Καπανδρίτι Αττικής, Τ.Κ.: 19014. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983794925.

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στα προϊόντα προσφοράς (bazaar) γίνονται δεκτές οι επιστροφές με σκοπό την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος. Δεν γίνονται δεκτές όμως οι αλλαγές.

Need help?

Contact us at {email} for questions related to refunds and returns.